Inte den skarpaste kniven i lådan!

Jag och Hinken var allmänt uttråkade, så vi bestämde oss för att köra lite sanning & konka genom msn. Hinken fick frågan "vad är din motspelares bästa sida?"

Hink:
Vad menar de?
Jag: Men min bästa sida Hink. Vad som är bäst med mig :D
Hink: Jahaaa, jag tänkte ju på fram och baksidan!

SMARTE!


Far Away


Ta mig till calella

Ojojojoj vad skönt att sluta tidigt idag. Fick lite sol med, perfekt. Jag sitter här och kollar på lite bilder från Spanien. Shiiiit jag vill tillbaka. Kan man inte spola tillbaka tiden för en stund? Jag vill tillbaka till goda drinkar, trevliga människor, snygga barteners! GOSH!








HAHA kom och tänka på en sak Sofie sa när vi åkte hiss upp till vårt rum.
-Vi äter pommes och åker hiss medan Linda äter knäckebröd och går i trapporna.
Lite så var det  :D

Typisk dag på Coop

Idag är det tacosdagen, jo jag lovar. ALLA handlade tillbehör till det idag haha. Mest om ni ville veta! Sen förstår jag inte en sak. Om där inte är någon före är man kommer till kassan, varför lägger man då den lilla "avskiljarpinnen" (ingen aning om vad den heter) framför sig. HALLÅÅÅÅ helt onödigt. Bara extra jobb till mig haha. Annars idag har jag stött på riktigt trevliga människor, riktigt otrevliga människor. Jag har fått komplimanger också, det ni! tihi

Och nu, nu har jag ont i huvudet men är glad. Mitt humör pendlar som en bergochdalbana känner jag. Men det får jag leva med.

You're the reason I come home


?

Hade det varit annorlunda om man inte gjort som man gjort? Jag är ett stort frågetecken just nu.

Men jag vill ju inte!

Jobbet väntar, och det känns inte alls motiverande. Inte för fem öre. Blää...

Har jag berättat om den där mororcyklisten häromdagen? Nej jag tror jag har missat det faktsikt. Men iallafall, jag var ute och gick med Thelma bara precis på vägen utanför huset. jag hör hur en motorcykel kommer bakom mig och den kör sedan om mig. När den är några meter från mig vänder sig föraren om, alltså han vänder hela kroppen. Sen börjar han sakta av och tittar fortfarande på mig. När det ser ut som han ska vända kommer resten av motorcyklisterna så då fortsätter han köra igen. Jag kan ju berätta att jag var livrädd haha! Jag tänkte nu dödar han mig eller något. hahaha

hallelujah


Vi bara steker hela dagarna



Jag är nog brunare nu än vad jag var när jag kom hem från Spanien. Och det är ändå lite sorgligt och förklarar att vädret där inte var på topp! Vilken tur att det blev superfint dagen efter vi åkt hem ungefär haha.Vilken miss! Men vi hade ju skoj ändå så whatever.

Om ni tror att jag låg och stekte på stranden idag igen har ni så rätt. Först med ett sällskap av Sofie, Emelie, Tiffany, Josse och Matilda. Men de svek mig sen, fast då kom två andra filurer som heter Charlie och Axel och gjorde mig sällskap. Schyyyysst!

Pyjamaspartyt lockar, men men. Det är som det är helt enkelt. Men vi får göra om det :)


Jag är inte den som är den, jag är den andra

Okej, jag är väl inte grillmästaren då. Men vad spelar det för roll? :D

Jag saknar min Julie som just nu befinner sig i Norge. Det känns som om vi har en hel del att dela med oss till varandra som hänt nu på senaste, både hemma och i grannlandet. Hon kommer hem lagom till malmöfestivalen, det ser vi ju fram emot! (:

Jag är fortfarande hos Emelie, men halvtsovande tror jag. Riktigt trött är jag iallafall. Så det blir nog snart hemfärd för mig. Imon väntar stranden. Ohhh vad skönt.



If you never try you never know

Jag har äntligen kommit på mig själv. Jag bryr mig! Jag trodde inte jag skulle det, men jag gör det. Så nu vet jag iallafall. Omvända roller, är det så det är? Kanske hakar jag upp mig på onödiga saker, men ah jag vet inte. Man får ta en dag i saket. Det blir ändå inte som man tänkt sig.

En bra person sa till mig:
-Nathalie, bry dig inte om vad andra tycker eller säger. Du är bra och du gör precis som du själv vill. Du lever en gång, lev till hundre då!
Jag behövde höra det, thanks!

Ikväll ska vi ha lite grillmys hemma hos Emelie, nästan min granne va! Vi ska käka god mat och jag blir väl grillmästaren som vanligt tihi. Lite chokladfondue till efterrätt som jag inte fick igår låter ju underbart! Mums på det och mums på dig du.

GrekeN och GöteborgareN

Lite brun och fin nurå. Jag älskar att jag är ledig i två dagar till så jag kan steka lite till tihi!

Igår var det bröderna Kanfall som bjöd på festligheterna eftersom de fyllt 20 år. Jag hade mycket trevligt med mina damer, längesedan sist ju. Vi drack, sjöng och hade det allmänt trevligt (:

Idag har jag legat på stranden och lapat sol tillsammans med Axel, Emelie och Sofie. Sliten var man, helt klart. Och varmt var det, gud vad det var varmt. Men så skööönt. Och badkruka det är jag inte, noway. Värsta fisken ju, haha! Och i Axels sällskap är jag inte Nathalie och Emelie är inte Emelie. Nej vi har fått andra fina smeknamn. Jag är greken och hon är Göteborgaren. Kul va, jättekul?  Det är Charlies hittepo (lång historia) och Axel verkade nappa på det.

Lite senare ikväll ska jag iväg och umgås lite med Jonas och Sami. Chokladfondue har jag blivit lovad och jag lääängtar. MUMS!

Jag är lite yr

Jag har inte någon koll på dagarna längre. Måndag, onsdag, lördag, det är ju detsamma?  Idag när jag kom till jobbet var jag helt säker på att det var torsdag. Jag skrev upp mig på torsdag och tyckte alla andra var virriga som skrivit upp sig på fredag.

Saker vänder hipp som happ

Ibland bara tappar man fotfästet. Ibland bara kan saker vända. Varför vänder det då? Jag vill ju vara DEN. Hahahha, nej fy alltså. Och gud vad jag är löjlig nu också. Aja.

Vi hade det rikigt trevligt i Malmö, en underbar kväll helt enkelt. Ni vet, god mat, gott vin och lite skitsnack. Mums på det!

VI ÄLSKAR DETTA VA!

Igår var jag som sagt hemma hos Sofie. VI tittade på en film och planerade lite över vår fest tihi. Idag åkte vi till stranden med Emelie. Och ni kommer inte tro era ögon när ni läser detta, men jag BADADE. Vattnet kan inte ha varit mer än 15 grader, så skönt var de kanske inte. Men jag gjorde det iallafall!

Nu när som ska jag iväg till Malmö med Emelie, Amanda och Olivia och käka lite god mat och mysa. Det ser vi fram emot. Sen blir det hem bums i sängen för imon´är det åter jobbjobbjobb! Men vet ni, jag är superglad ändå. Allt bara går min väg nu :)


SOMMARDAG WIEE

Stranden, sol, bad, glass och braiga människor. Så har min dag sett ut än så länge. Solen ska tydligen vara här för att stanna, underbart! Ikväll ska jag umgås med min vän Sofie. Planerna var väl egentligen lite tältning och så lååångt bort. Men nej, lite förändring blev det ju nu. Men men :)

Jag har äntligen kommit fram till det där, det där jag ville komma fram till. Fan vad skönt det känns,  nu när man vet.

GOD NATT

Jag har precis krängt i mig en skål med marängsviss. Snacka om att jag är mätt alltså haha! Och onyttig. Har ångest över att jag inte tränat nu på ett tag. Men orkar inte när jag jobbar, man är helt slut när man kommer hem ju. Så jag skyller på de.

Jag satt och snackade med en kille om att folk stör sig på varandra alldeles för mycket. När man inte ens känner varandra, varför då snacka skit? Blir ju bara jobbigt för en själv. Eller hur?

Nej fy vad jag är trött, måste sova nu så jag får några timmars sömn. NATTI

WEEEAY

Jag är så glad. Gosh, allt känns så bra. I am living the dreeeeeeeeeeeeeeeeeeam!


Ännu en måndag, en bra sådan

Igår såg jag en riktigt bra film på bio, Mamma Mia. Jag tror att jag hade ett smile på läpparna genom hela filmen, från början till slutet. Och det roliga var att "publiken" satt och klappade och ljublade som om det vore värsta koncerten. Så det var helt klart en ny bioupplevele haha!

Snart väntar jobbet, vilket jag inte känner för. Men det blir ju lite pengar av det så något positivt iallafall. Sen att de ska bli fint väder i veckan är ju helt underbart. VI GILLARE! Stranden here I come.

THE BEST DECEPTION!


WHAT A SATURDAY

Sjukt uttråkad. Så länge va detta kul haha. nej jag funderar på att gå och lägge mig ganska tidigt, jag hade lätt somnat iallafall. Som tur är sitter det en lika uttråkad person på andra sidan dataskärmen and plays some music for me. MEN, jag blir festsugen och det är ju lite jobbigt ändå. AJA.

Och vet ni vad jag vill nu, neee det vet ni inte va! mohaha.

Det är ju mitt liv

Jag lever mitt liv, bara mitt. Nu ett tag har allt cirkulerat kring en sak. Varför har de det egentligen? Det är ju mitt liv, och jag gör precis såsom jag vill. Därför kan jag ju lika gärna fortsätta i samma bana jag har börjat i och böja av när jag vill.






HEMMA FRÅN ÅHUS

Hemma igen från Åhus. Ni förstår nog inte hur skönt det är att komma hem till ett tomt hus, lugnt och skönt. Ska bli härligt att bara vara själv och tänka lite ni vet!

Men vad bjöd Åhus på då?
Vi satt ett gäng och spelade gitarr och sjöng, hur mysigt är inte det på en skala. De sjöng till och med en låt om mig. Först blev jag helt glad, men sen blev den bara pinsammare och pinsammare hahaha. Jag fick spendera dagen/natten med great people. Jag skar mig på handen så den började blöda, kanske mindre kul. Men jag hade lite otursdag igår, tänker dock inte gå in på detaljer men det hände en hel del dumma saker. Fast jag tror det vände sen vid tolvslaget, tuuuur. puss på det.

Dagen med Elvira



Elvira tyckte det var kul att åka tåg. Sen tyckte hon att jag skulle sjunga. "Sjung Annicas låt" sa hon haha.



vi åt god glass



och sen åkte vi heeeeem :)

BEST OF ME

Alltså det här jobbet på Coop börjar gå för långt när man tävlar om vem som får flest kunder...HAHA.

Nu ska jag packa en massa till Åhus. Ser fram emot det. Om bara solen kan titta fram lite också! Pleeeease.



Det ska ju börjas i tid?

Igår satt jag och Elvira och målade lite. Så frågade jag henne:
-Men elvira, har du någon pojkvän nu då?
-Jaaa
-Jasså, vad heter han då?
-Han heter Leon.
-Aha, är han söt?
-Ja, han är en riktig cooling
-Har ni pussats då?
-Han pussade mig på ögat och då blev jag nyfiken när han gjorde så.

Haha jag höll på att dö av skratt. Elvira är fyra år för er som inte vet :)

Snacka om att man förändras på de tre åren. NVC


















With me


Puss på det

Kvällens planer igår blev lite förändrade faktsikt. Istället för att åka till Tomelilla åkte vi hem till Oscar, Sofies pojkvän. Jag, Sofie, Oscar och Robin hade lite myskväll skulle man väl kunna säga. Vi drack goda drinkar, rökte vattenpipa och bänkade oss senare framför tv:n med chkolad, ostbågar och massor av massage. ÄNTLIGEN fick jag massage, hur bra är inte det liksom !

Snart kommer min söta systerdotter Elvira som jag ska passa idag. Tänkte åka in till Ystad med henne och äta lite glass eller fika eller något :) Puss på henne.



Elvira till vänster


Tält och mums

Amen shit. Är det verkligen lagligt att vara såhär trött? haha

Idag åkte jag och Emelie in en sväng till Y-town. Handlade med oss ett sött litet tält med oss hem som vi ska ha i Åhus. Eftersom det inte är ett lyxtält utan betalt för 99 spänn lär det väl gå sönder lätt som en plätt och reget kommer säkerligen droppa igenom. Men vet ni, skitsamma. I VÄRSTA fall får vi bo i en stuga med ett gäng handbollsgrabbar. Alltså i värsta fall då. mohaha!

Ikväll ska jag till T-lilla och träffa en söt Sofie. Hon är lite snäll också, ibland. Och jag ska berätta en massaaaaaa för henne och jag hoppas hon är massor med kuliga saker att berätta för mig med vavavava! Sen att jag skulle ha joggat idag ger mig lite ångest. Fan, jag som skulle bli duktig. Det håller inte...

Lite gamla bilder kan väl vara kul







Tired

Tröttare Nathalie får ni leta efter. PUH! Det är jobbigt att jobba! Ikväll tänkte jag köra bort till Emelie och umgås lite, om hon nu vill svara när jag ringer.

Och idag kommer Sofie hem. WIEEEEEEEEEEE! Imon ska jag få träffa henne på min lediga dag vavavava.



Sen finns det en låt jag tycker ni ska lyssna på. Tryck på "maybe" och njuuuut. Robin är duktig han!
http://www.myspace.com/alexandertallroth

Man vill ju så mycket man inte får

Släpp det. Ja jag släpper det. På låtsas iallafall. Varför vill man alltid göra saker man inte kan göra ändå? haha det är cp. Sen kan jag ju säga att pieces don't fit. Tro vad ni vill. Men jag vet iallafall. Det ser inte bra ut alls. Mest så ni vet :)

Ja vi var ju på Idas konfirmationsfest igår. Mycket trevligt faktsikt!











oj vad de dansade, HAHAHA.

RYSNINGAR


Glömt att berätta, jag har en dubbelgångare?

Okej till att börja med..den där massagen jag sa jag behövde förra veckan har jag fortfarande inte fått. KATASTROF! Jag har såååå ont i mina axlar. Och inte blir det bättre av att sitta i kassan då. Nej fy! AJAJ.

Jobbjobbjobb, men samtidigt pengarpengarpengar. Det är ju inte helt fel liksom. Och trött blir man, trött som en stock. Men det känns jäkligt bra nu när man har fått flyt på allt. Så nu är jag värsta kassörskan kan ni tro.

Ja föresten, i fredags när jag åkte in till Tomelilla satt jag mitt emot en kille i tåget. Han stirrade typ hela tiden men jag bara låtastdes som ingenting. När jag tog upp min mobil, tog han upp sin mobil. Efter ett tag bytade jag plats och satte mig längst in mot fönstret istället för längst ut mot gången. När vi väl åkte tillsammans i en halvtimme hör jag någon säga:
-Hallå, ursäkta mig?
Jag kollar dit jag hörde rösten. Jo men visst, de var den killen som jag suttit mitt emot innan. Jag kollade frågaden på honom.
-Pluggar du på malmö universitet?
-Haha neej, jag går på Österportskolan i Ystad.
-jaha, alltså jag känner igen dig men kan inte placera dig riktigt.
-Nej men du har väl sett mig på tåget eller något!
-hehe mjoo, fast du har nog en dubbelgångare!
-haha ja kanske det..
Skönt tänkte jag, nu kommer han inte säga något mera. (väldigt dryg kille)
-Men duu?
-ja...
-Du har ingen syster som pluggar där?
-Nix..
Sen blev han tyst(HURRA!). Jag var nästan rädd där ett tag att han skulle fråga efter mobilnummer eller msn eller så. hahahaha

:)


Det gör mig trött

Kom precis hem från jobbet, GAH jag klarade det! Jag skulle ju som sagt öppna upp hela jäkla Coop men jag hade tur. Där fanns EN person som kunde hjälpa mig. Schysst. Så nu ska jag vila lite eftersom det blev en ganska sömnlös natt med telefonsamtal långt in på natten, plus att mobilen skrek(ja min mobil skriker faktsikt ) hela tiden. Ikväll ska vi på konfirmationsfest, Ida ska konfirmeras. Men det blir lugnt för mig eftersom jag ska upp och jobba imonbitti. Huum då ska man hitta något fint att ta på sig ikväll också!

Men nehe, nu ska jag ta ett snack med syrran som träffade en viss person igår, så nu får vi väl höra hur det gick tihihi.

Pusspådet

VADDÅ ÅNGEST?

Imorgon ska jag ÖPPNA coop extra helt själv. Jag känner inte alls för det och kan inte förstå hur de kan lägga ett sånt ansvar på mig. Men jaja, det går väl bra I hope. Men läskigt iallafall.

Ikväll ska jag till T-lilla och umgås med Linda och Jennie vilket ska bli trevligt! Sen saknar jag sofiepie också, men hon kommer snart hem igeeeeeeeeeen (:

The Reunion

God mat, gott vin, roliga minnen, skratt och meeera skratt!  Vi satt och snackade i timmar om allt vi varit med om, och allt nytt som hänt. Vi hade alltid så jäkla kul tillsammans. Gjorde crazy crazy things. Och sen slog det oss. Varför slutade vi umgås? Varför splittrades vi? Så vi kom fram till att det får vi helt enkelt ändra på. helt klart. Love them!








Som det var förr.

Detta är bilder som är lite mer än ett år gamla. Vi överraskade Amanda när hon fyllde 17 år :)









Lite har man allt förändrats haha

Vi gillare.

GODMORGON! Nu är det ju såhär att jag här späckat schema idag. Okej, det är ganska lugnt...men ändå. Jag ska ut och jogga snart, sen blir det lite övningskörning. Och kvällen kommer bli bra, mys med lite vin. Perfa!

Btw, så kan detta vara en av de finaste låtarna som någon gång har gjorts.

THE OLD DAYS

Nu har jag precis slängt i mig en skål med marängsviss MUMS. Säg någon som inte tycker om det! Det är barnsligt gott. Jag ser fram emot morgondagen riktigt mycket. Äntligen ska vi träffas allihopa, gamla tjejligan som höll ihop i vått och torrt. Vi umgicks alltid, och gjorde alltid knäppa saker. Men saker och ting förändras, som alltid. Så det ska bli trevligt med en grillkväll med dessa snygga damer! :)

Det hade varit kul att lägga in lite före och efter bilder. Visa vårt gamla och nya jag. Haha nästan bud på det!

JOGGARN

Kalla mig joggarN. Det var varmare ute än jag trodde faktsikt, men ändå riktigt skönt. Det är nog något av det bästa som finns att komma ut i friska luften och bara släppa allt. Min hund låg dock 500 meter bakom mig hela tiden. Illa egentligen haha. Jag behöver massage, riktigt mycket. Mina axlar är stela som stål just nu och det är bad. men Sofie har redan tippsat mig om en som ska vara bra på det så. vilken tur jag har då! thii



BTW SÅ HAR EMELIE KLARAT UPPSKRIVNINGEN IDAG SÅ GRATTIS!

Where I Stood


Planering all the time

Jag förstår inte hur jag kan gå runt och vara trött hela tiden, det går liksom inte ihop? Aja.

Nu sitter jag och skriver på listan till min och Sofies 18 års fest, den tar aldrig slut känns det som haha. Festen ska inte hållas förrän i slutet av november eller precis i början av december. Men lika bra att börja i tid med allt, eller hur?  Tiden går ju sjukt fort. Men festen ska bli sjukt ball iallafall, så därför krävs planering!

Nehepp, nu ska jag fortsätta med min låt. Och jag tror att jag kanske har hittat en som kan skriva musiken, hur bra är inte det liksom :)


Wowowo trött

Nu har jag kommit hem efter slitit arbeta i kassan. Tror ni inte att hela apparaten hänger sig när jag har värsta kön som sträcker ner till andra sidan affären. Nej okej inte riktigt men ändå, kön va låååång. Sen ringer det en viss filur och säger att det ändå blir BAMBU, och ni kan nog inte tänka er mitt smile där alltså. Men sen kom jag på att jag skulle jobba, lagaom surt. MEN, senkom jag på ideén att jag kunde ju byta tider med någon. SKITBRA JU. Men jag hinner inte ens innanför dörren fråns killarna ångrar sig igen. Alltså killar är makalösa, när det gäller att planera. GAH


The way it is

Vad händer? Jag vet, jag borde inte klaga. Eller jag klagar inte, men det känns konstigt. Jag drar mig undan."Du är iskall", "Du är svår", "Du har svar på allt". Det blir väl så kanske. Take it easy.

Om några timmar ska jag iväg och jobba, och det ska faktsikt bli skönt. Tjäna lite extra och så. Så idag är jag THE Kassörska. Så kvällens planer suddas nog ut här.




Jag tar lite chanser nu

Kom precis hem från stranden. Och det var ju kanske inte strålande sol, men tillräckligt varmt. Sen att man hade trevligt sällskap gjorde ju inte saken värre direkt. MUMS! Jag var såååå nära på att bada, men njääää lite väl kallt med 17 grader liksom. Bara för det är jag ingen badkruka no waaaaaaaaay!

Snart ska jag gå ut en runda med lilla doggy, och efter det blir det en joggingtur i skogen. Sköööönt!


BRA GJORT AV MIG!

Nu har jag varit duktig och varit ute och sprungit. GOOD FOR ME. Det är dags att trimma kroppen lite nu känner jag. Så nu efteråt känns det grymt skönt, jag har inte sprungit på evigheter. Men nu så! Då är de bara övningskörningen som väntar. Så ni kanske ska hålla er inomhus, mest för säkerhetsskull?

var är solen?

Jag är fruktansvärt uttråkad just nu. Men ska vara lite duktig och ut och springa om en stund, och sedan blir det lite övningskörning. Känns som om det börjar bli dags. Ändå mindre än ett halvår kvar till jag fyller 18 haha.

MEN, jag vill resa. Jag behöver sol och bad och bara kunna släppa alla hämningar. Jag och Emelie satt och snackade om att vi kanske kan ta en sista minuten resa sen precis innan skolan börjar. Så vi får hoppas på det. Sen känns det som om jag kommer resa sönder nästa år. Thailand i januari, sen  om vi kanske skulle resa med klassen eftersom det är det sista vi gör tillsammans. Sen har jag och mina systrar snackat om att resa när josefine fyllt 16, och det gör on ju nästa år så. Plus att det kanske blir en trip till Turkiet, eftersom syrran bor där. Usch det låter dyyyyrt haha. Men 2009 kommer bli ett annorlunda år som kommer föra med sig mycket förändringar. Förhoppningsvis bra förändringar :)

If you leave - Nada Surf


deeeeeep shit

man blir liksom inte förvånad över saker och ting längre. vad som helst kan hända. människor är människor. man bryr sig inte heller. varför lägga tid på det. det betyder ju inget ändå. det är bara lite kul och så. men det spelar ingen roll. livet har så mycket mer att bjuda på jajajaja.

Och bara en LITEN SAK. Nu hade jag kunnat vara i danmark, med sol, glass, karuseller och trevligt folk. Men det är synd om mig. För min ekonomi sviner mig rejält nu. blääääääääääää

Festligheter vavavava

Det har varit två vilda festdagar och idag mår jag verkligen som jag förtjänar. I torsdags var vi ett gäng hemma hos Grönis och det blev faksikt helt galet. Lite strippande, massor av skratt och bus, och lite ångest också kanske. Eller nej inte lite. FET ÅNGEST.

Igår var det Otilia och Evelina som bjöd på festligheterna. Och jag var glad eftersom där fanns så bra människor som jag tycker om. Och sen är det ju aldrig fel att träffa lite nytt, tihi. Vissa folk hade förutsatta meningar om saker och ting, som vanligt. Andra skällde ut dem för att de hade det haha. Dansades gjorde det en heeel del. Seriösa samtal, men bra samtal. Vissa mindre seriösa samtal, hahaha. JAJA. Det var en bra kväll ändå tycker jag :)

Hemma igen


Egentligen tänkte jag skriva ett inlägg om en sak, eller det är mer ett ord. Jag har suttit och tänkt ut ett HELT inlägg medans jag satt i tåget från karlshamn. Men nej, jag ångrade mig nu när jag kom hem. Det är inte ens värt att ta upp det. JAG SPYR.

Sååå till något helt annat. Borta bra men hemma bäst, det är väl så man brukar säga. Men trots det har jag haft mycket bra dagar i Karlshamn. Det är skönt att komma hemifrån lite då och då.

Men nu är jag tröööööött, helt slut. Men det är nog värmen som tar kol på mig. Men det är lugnt, det får den gärna göra om det ska fortsätta med såhär fint väder. Hoppas det håller sig till Åhus veckan, hade varit helt underbart isåfall!

Nej om man skulle vila upp sig till kvällen, yes så får det bli :)



Solen skiner och vi älskar det

Nu kom jag och Hanna nyss hem från Näsviken. Vi har legat och solat och njuuuuuutit en massa av den härliga solen som äntligen tittar fram nu. Låt den stanna kvar, snääälla! Snart ska vi hem till mormor som har lagat middag till oss. Ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle åka till Bromölla och se på bio, men tydligen går inte "What happens in vegas" där. Så det var LITE kass va. Så kvällen är därför oviss :)

Imon åker jag hem, och då väntar det fest hos Niklas. På fredag är det fest hos Otilia och på lördag har vi planerat en trip till Köpenhamn. Så jag har fullt upp. Kan dock bli lite jobbigt att åka karuseller när man är bakfull. HAHA. Aja, det löser sig :)

I KARLSHAMN

MÅNDAG
Mys och shoppning med min kära mormor, och blev bortskämd ni vet tihihi. På kvällen satt vi på en mysig restaurang och åt god mat och drack ett glas vin. Sen när vi kom hem delade vi på en flaska rött och snacka massor! Det lät vuxet haha.

TISDAG
Idag umgås jag med hanna, och vi kom precis in från stan. Vi var och fikade och snackade en massa skit tsss. Ikväll får vi väl se vad som händer :)

I LIKE IT! MUMS! tihihii

RSS 2.0